Autos Verhuur Curacao

Select your Perfect Plan for promote your ad

We have facility to produce advance work for industrial applications based on specially developed technology.

Premier Plan

$10

/per month

Shen an unknown printer took a galley of type and scrambled

Premier Plan

$10

/per month

Shen an unknown printer took a galley of type and scrambled

Premier Plan

$10

/per month

Shen an unknown printer took a galley of type and scrambled

FAQs

Frequently Ask Question

Bij ons kunt u gemakkelijk betalen zoals u dat wilt. Wij accepteren contant geld, Maestro en alle voornaamste creditcards om uw autoverhuurervaring zo soepel mogelijk te maken.

Indien u een contante borg heeft achtergelaten, wordt deze direct aan u teruggegeven zodra het voertuig in dezelfde staat wordt geretourneerd als bij aanvang van de huurperiode. Wanneer u een autorisatie op uw creditcard heeft laten plaatsen, zal het bedrag door uw bank voor een periode van 10 tot 14 werkdagen worden vastgehouden en daarna automatisch worden vrijgegeven. Mocht de borg langer worden vastgehouden, adviseren wij u om rechtstreeks contact op te nemen met uw bank en hen te verzoeken de borg zo spoedig mogelijk vrij te geven

Voor het huren van een voertuig bij ons dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Daarnaast hanteren wij een minimumleeftijd van 23 jaar voor al onze huurders om een optimale rijervaring en veiligheid te garanderen.

Het standaard borgbedrag voor onze voertuigen is $500. Echter, voor bestuurders tussen de 23 en 25 jaar oud, is dit bedrag verhoogd naar $572. Het is belangrijk om te weten dat, indien u ervoor kiest onze verzekering niet af te sluiten, de borg verhoogd wordt naar $1000 om de veiligheid en kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Ja, dat kan, maar houd er rekening mee dat uw creditcardverzekering een overeenkomst is tussen u en uw creditcardmaatschappij. Als u onze verzekering afwijst, bent u verantwoordelijk voor alle schade aan het voertuig en moet u alle kosten dekken voordat u het eiland verlaat. U kunt later een beroep doen op uw verzekeringsmaatschappij. Boric Car Rental onderhandelt niet met creditcardverzekeraars.

De borg bedraagt ​​$1000.

Absoluut! Voor het gemak van onze klanten bieden wij een gratis pendeldienst aan van en naar de luchthaven. Ons kantoor is strategisch gelegen in de nabijheid van de luchthaven, zodat u snel en comfortabel uw reis kunt voortzetten.

De minimumleeftijd om een ​​voertuig te huren is 23 jaar.

De kosten voor een kinderverhoger bedragen $ 3,00 per dag.

X