Autos Verhuur Curacao
los je twijfels op

vragen en antwoorden

Bij ons kunt u gemakkelijk betalen zoals u dat wilt. Wij accepteren contant geld, Maestro en alle voornaamste creditcards om uw autoverhuurervaring zo soepel mogelijk te maken.

Indien u een contante borg heeft achtergelaten, wordt deze direct aan u teruggegeven zodra het voertuig in dezelfde staat wordt geretourneerd als bij aanvang van de huurperiode. Wanneer u een autorisatie op uw creditcard heeft laten plaatsen, zal het bedrag door uw bank voor een periode van 10 tot 14 werkdagen worden vastgehouden en daarna automatisch worden vrijgegeven. Mocht de borg langer worden vastgehouden, adviseren wij u om rechtstreeks contact op te nemen met uw bank en hen te verzoeken de borg zo spoedig mogelijk vrij te geven

Voor het huren van een voertuig bij ons dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Daarnaast hanteren wij een minimumleeftijd van 23 jaar voor al onze huurders om een optimale rijervaring en veiligheid te garanderen.

Het standaard borgbedrag voor onze voertuigen is $500. Echter, voor bestuurders tussen de 23 en 25 jaar oud, is dit bedrag verhoogd naar $572. Het is belangrijk om te weten dat, indien u ervoor kiest onze verzekering niet af te sluiten, de borg verhoogd wordt naar $1000 om de veiligheid en kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Ja, dat kan, maar houd er rekening mee dat uw creditcardverzekering een overeenkomst is tussen u en uw creditcardmaatschappij. Als u onze verzekering afwijst, bent u verantwoordelijk voor alle schade aan het voertuig en moet u alle kosten dekken voordat u het eiland verlaat. U kunt later een beroep doen op uw verzekeringsmaatschappij. Boric Car Rental onderhandelt niet met creditcardverzekeraars.

De borg bedraagt ​​$1000.

Absoluut! Voor het gemak van onze klanten bieden wij een gratis pendeldienst aan van en naar de luchthaven. Ons kantoor is strategisch gelegen in de nabijheid van de luchthaven, zodat u snel en comfortabel uw reis kunt voortzetten.

De minimumleeftijd om een ​​voertuig te huren is 23 jaar.

De kosten voor een kinderverhoger bedragen $ 3,00 per dag.

Er zijn geen extra kosten voor huurders jonger dan 25 jaar.

De kosten voor een kinderzitje bedragen $ 3,00 per dag.

Onze kantoren zijn geopend vanaf 19.45 uur. Indien uw retourvlucht vóór onze openingstijden vertrekt, kunt u dit tijdens de ontvangst van uw voertuig aan onze verhuurmakelaar doorgeven, u ontvangt dan instructies voor het retourproces op de luchthaven.

Ja, het is mogelijk om een ​​voertuig voor 1 dag te huren.

Ons brandstofbeleid is vol tot vol. We leveren onze voertuigen met een volle tank en verwachten ze ook met een volle tank terug te ontvangen. Als u de auto niet met een volle tank terugbrengt, kunt u deze inleveren op hetzelfde brandstofniveau als bij ontvangst. Indien dit niet het geval is, wordt er voor auto’s $45 in rekening gebracht en voor busjes en SUV’s $75 voor elk ¼ of deel daarvan dat niet is bijgevuld.

De burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering voor derden is inbegrepen in onze basistarieven.

De Collision Damage Waiver (CDW)-verzekering dekt schade aan het huurauto als deze betrokken is bij een ongeval. Als u verantwoordelijk bent voor het ongeval en deze dekking heeft aangeschaft, is uw aansprakelijkheid beperkt tot de borg van $ 500. Deductible Damage Waiver (CDW DDW-extensie) geeft u een uitgebreide dekking bij een aanrijding. U verliest uw borg niet als u verantwoordelijk bent voor het ongeval.

Ja, wij bieden een uitgebreide verzekeringsdekking: De uitgebreide dekking voor voertuigen bedraagt ​​$ 25,00 per dag. De uitgebreide dekking voor minibusjes bedraagt ​​$ 27,00 per dag.

De kosten voor een extra bestuurder bedragen € 5,00 per dag.

GPS-huur kost slechts $ 8,00 per dag.

Ons centraal gelegen kantoor bevindt zich aan de Rooseveltweg #282. Dankzij deze strategische locatie zijn we slechts op 3-4 minuten afstand van de luchthaven, waardoor het gemakkelijk en snel is om ons te bereiken.

Luchthaven Shuttle Service: 07.45 uur tot 20.00 uur
Hoofdkantoor: van 07.45 uur tot 19.00 uur ( 19:00 – 20:00 met afspraak)
Cruise terminals: 08.00 uur tot 19.00 uur

Nee, er zijn geen annuleringskosten, maar wij stellen het op prijs als u minimaal 24 uur voor het reserveringstijdstip annuleert.

Nadat u door de douane bent gepasseerd, verlaat u direct het vliegveld. Wanneer u de aankomsthal van de luchthaven verlaat, volgt u de borden naar rechts voor het transportgebied voor huurauto’s tot aan het einde van het gebouw.
Onze vertegenwoordigers halen u op bij het transportgebied.

X